KIJK EENS NAAR DEZE POOLSE SCHILDER IN ACTIE
We weten dat u de uitdrukking “het leven imiteert de kunst” al kent, maar hoe zit het met “kunst imiteert de kunst”? Eeuwenlang hebben kunstenaars zich laten inspireren door hun collega’s, mentoren en idolen om nieuwe en innovatieve meesterwerken te creëren. Je zou kunnen zeggen dat er geen echt originele kunst bestaat, omdat alles ergens een essentie of invloed vandaan haalt. Dit kan zeker gezegd worden van tatoeëren, aangezien kunstenaars vaak inspiratie vinden in zowel klassieke als hedendaagse kunststijlen. Maar hoe zit het met klassieke kunstvormen die inspiratie halen uit tatoeëren? Bekijk onderstaande galerij en maak kennis met een Poolse schilder die de tatoeagecultuur perfect combineert met klassieke kunst om meesterwerken te creëren die niet van deze wereld zijn. Laat ons weten wat je van haar creaties vindt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *