WAT IS HET ECHTE VERSCHIL TUSSEN ONZE JONGSTE GENERATIES?
Geloof het of niet, maar als je geboren bent na het jaar 1996, dan ben je GEEN millennial. Als je eind jaren negentig of begin jaren 2000 bent geboren, behoor je tot Generatie Z. Generatie Z omvat mensen die zijn geboren van 1997 tot nu, en zal de grootste generatie tot nu toe worden. Maar hoewel hun aantal snel toeneemt, zijn velen misschien niet in staat om de verschillen tussen Generatie Z en hun voorgangers te onderscheiden. Aangezien de jeugd van vandaag popcultuur graag uitdrukt door middel van tatoeages, kunnen we ons geen betere manier voorstellen om hun verschillen te illustreren dan door middel van inkt. Bekijk de galerij hieronder voor een tattoo vergelijking van millennials vs Gen Z, en deel dan je gedachten over de volgende generatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *